älskade lillasyster!

ligger i en tältsäng i uppsala, lyssnar på musik & bara tänker.. i mitt huvud fummlar tankarna runt. Jag känner mig ensam i mörkret här.
Utanför fönstret snöar det, det är fin snö som faller lätt från himlen. Jag och Ida satt och pysslade innan, hon målar en fin täckning.. men sen ser jag att hon har skrivit "god jul".. & typ "ses i himlen" mitt på täckningen står de adel, då fick jag reda på att hennes gympa lärare har gått bort.. den lilla flickan på 8år har de nog ganska svårt. Hon fick mig att inse att livet kan vara jobbigt. Hon har förlorat massvis fina personer i sitt liv. Kort därpå fick jag reda på att hennea gammelfarmor eller något sånt gick bort 3 dagar efter att superfina anne hade gått bort.. kort där efter hennes gympa lärare. men älskade lillasyster, jag älskar dig!




fummlar runt.

jag fummlar runt överallt och ingenstans. Jag kan inte svara på det ena eller andra, jag är mig själv och tröttnar snabbt. Jag säger ingenting, jag är mig själv. Jag säger att allt är bra när allt är sämt. Mitt liv värkar bra, men inuti gör det ont. /#sämst.

panda da panda.

jag stod med knytna nävar framför spegelen & jag slog mot mig själv. jag tog en sax och skar mig över axelen, jag brände mig med en varm skruvmejsel.

50spänn..

att skänka 50kr gör väl inte dig så mycket? för några dagarsen så gick min fina barndomskompis mamma bort, de har funnits i mitt liv i 21år! Jag kan inte föreställa mig hur de känns att förlora sin mamma. Den här personen är en så jäkla fin person, hon kommer alllltid att finns i mitt hjärta. Jag tänker på dig varje dag, du är vacker person.



#fuckcancer


tjugondenovembertvåtusentolv.

underbar dag asså, jobbade och sen bara full rulle efter det, helt slut nu. 
träffade lillasyster&lillebror idag efter jobbet, underbart! 
sedan hem och kollade sons och höll på att totaldäcka i soffan, men då kom Emma hit & drack en kopp kaffe, och jag piggnade till. Stack till träningen, underbart! Efter träningen så skulle Emma köra hem oss, men blev att vi gled runt och träffade thobbe och de, sen hem te mig igen och drack kaffe. Helt plötsligt slog klockan halv tolv och jag insåg då att jag ska jobba imorgon.. Men trevligt som fan hade vi! :] 
Dax att sova känner jag, upp någorlunda tid imorgon för att träffa systeryster. 
 
Godnattt & sov jävligt gott! :] 
Ciao :* 
 

kalles kaviar.

måste bara lägga in detta, hittat en låt som är för bra/kul/störd.. allt! hahah 
asg! - kanske är den gammal, eller kanske inte? :P 
haha 
 
jag säger pengar rullar inte som det ska
jag går och drömmer om en kalles kaviar
stressen över pengar får ingen att må bra
å jag förstår varenda människa som gör nått desperat.

verkligen surt, men de kommer bättre dagar.

verkligen surt, verkligen. 
tänk om allt hade blivit bra? vill just nu inget mer än att hjälpa min mamma något så oehört mycket, jag kommer alltid finns vid din sida mamma, jag älskar dig <3 
 
känner lite att detta har blivit en "klago blogg" på senaste tiden, men de är bara för att jag ska kunna skriva av mig lite.. så deppa inte, de kommer bättre dagar. 
 
vet inte riktigt heller vem som läser min blogg.. vad unika besökare betyder och lite så? 
kan någon lämna en kommentar och berätta de för mig? :] tacksamt. 
 
 

fuck cancer.

varför kan jag inte hjälpa personer som finns i min närhet fast ändå inte? 
jag hatar detta, min fina farmor&farfar som är så nära i mitt hjärta men så långt borta från mig. Hade jag kunnat så hade jag kommit direkt hem till er, hjälpt er igenom detta och bara funnits vid eran sida. Jag hatar att sjukdomar ska få förstöra saker, att de ens ska finnas och få ta liv.. Det förstör inte bara för personen som är sjuk utan också personerna runt om kring. Det är en av de hemskaste sjukdomarna som finns, jag hoppas själva sjukdomen dör. Jag vill inte att du ska ta fler fina människor i min närhet, jag vill inte det. Fuck Cancer!
För 7 år sen så tog den min fina mormor, som jag saknar & tänker på varje dag. Kan du inte bara sluta ta personer? 
Nu har den drabbat oss igen, nu har den äckliga sjukdomen fastnat på en kär släkting till oss igen.
Jag säger bara en sak. 
FUCK CANCER! 
 
 
http://www.ungcancershop.se/mossa-svart-p-126-c-147.aspx
 
{ den har inte drabbat min farmor eller farfar, men de berör de väldigt mycket. }

du är en viktig person för mig.

det känns knäppt. Men du är en viktig person för mig, jag hoppas du förstår det.
du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta älskade du. <3