One way or another.

Sitter på min balkong och tänker på framtiden, lyssnar på musik & bara finns här. Lyssnar på musik jag aldrig annars skulle lyssna på. Meenmeeen, all this little things, de kan förändra framtiden. Vad ska man säga eller göra? Just nu i detta läget fundera jag på mig själv, vad som är bäst för mig och min framtid.
One way or another.


The story of My life.

The story of My life. LOL!
Jag orkar inte hålla hemligheter, jag är bra på att fly från allt. Jag orkar inte ta itu med dagens problem och flyttar de till morgondagen. Men än en gång flyttar jag allt till morgondagen igen, att ta itu med sakerna är kanske bättre. Men, mitt liv.. Jag flyttar på de. Rymmer från Halmstad ett tag, sticker från problemen. För jag orkar inte, jag är en vilsen själ och kommer alltid vara en vilsen själ. Ensam är stark, eller hur? Men inte jag, jag behöver folkets närhet. Har bestämt mig för att göra en roadtripp i vårt avlånga land. Sticker mot Norrköping imorgon, vidare upp till Stockholm på tisdag & vidare till mamma en sväng. Jag gömmer mig, det kanske är enklare? Nej!! Men jag behöver tid för mig själv. Jag har alltid varit en sånhär person. Det är enklare för mig att tänka klart när jag är själv. Så jag slipper rådfråga folk, för folket vet ju inte mitt bästa. Ellerhur? Man ska alltid lyssna på sig själv. Så ciao! Vi ses på torsdag!


Baam

Vilsen.


Från Chile till Sverige.

Ligger i syrrans säng i fyllinge, jag är lycklig nu. Min farmor och farfar har kommit till Sverige. Och det bästa är att de stannar inte bara en månad, utan faktiskt två hela månader! På söndag åker vi till Norrköping & ska träffa alla andra släktingar. Ska bli sjukt kul, fast ändå inte.. Vi ska ju dock på begravning också.. Men de ska bli skönt att komma iväg lite.


Underbar dag!

Känner mig som en gammal tant idag. Vaknat och min fina pojkvän cyklar till bageriet och köper frallor till mig. Medans han gör det så fixar jag lite frukost, plocka fram och kokar ägg. Sedan försvinner han och tränar lite innebandy, och jag passar på att plocka disk och tvättar. Men mitt i allt så lägger jag mig och läser en bok och väntar på tvätten. Så nu är de dax att hänga upp tvätt och sen ta en dusch. Idag ska vi hälsa på hemmas min älskade far & Milla. Ska bli super mysigt. :) underbar dag!


Lögner.

Lögner kommer och går. Sabba för mig och tro mig, jag sabbar för dig.


Innebandy.

Avslutade kvällen med ett härligt innebandypass & nu ligger man i sängen. Lyxat till de idag med att koppla in tvn i sovrummet. :} så hoppas man får sova lite inatt, svårt att sova på nätterna.. :( & speciellt nu när mitt hjärta sover hemma hos sig själv inatt :( svårt att anpassa tiderna när båda lirar innebandy i helt olika hallar åt skogen. :{


Niceday!

Haft en super mysig dag, varit och ätit frukost med syrran & Lilleman. :} sedan blev det invandring i stan för att träffa Sara! Som jag saknat sönder henne!! Finns inget bättre person än henne! Hatar att dölja våran vänskap, men de är slut med det nu! Jag måste gå vidare med mitt liv också. Får träffa vem jag vill när jag vill. Folk kan inte bestämma över mig längre. Jag har en egen vilja & jag är mycket starkare nu. Jag skiter fullständigt i personer som prata massa bullshit, för jag orkar inte det längre. Vill de prata bakom min rygg så visst, då har vi inget mer att säga till varandra. Men va isf ärliga och berätta de för mig så jag kan radera de ur mitt liv. Sura du? - försvinn från mitt liv då. :}
Jag är lyckligare nu.


Soffhäng&hundmys.

Jag ligger i soffan och gosar med två favorit hundar, jag borde vara glad och lycklig. Men de är något inom mig som gör att jag inte är det. Det känns tomt.


<3

Vila i frid tia chela <3