.

Swinging in the backyard
Pull up in your fast car
Whistling my name
Open up a beer
And you say get over here
And play a video game
I'm in his favorite sun dress
Watching me get undressed
Take that body downtown
I say you the bestest
Lean in for a big kiss
Put his favorite perfume on.

ida ♥

grattis min älskade lillasyster. du betyder otroligt mycket för mig. jag älskar dig så mycket och saknar dig varje dag. ♥





lillebror

haft en supertrevlig kväll hos pappa med födelsedagsfirande för lillebror som fyllde 15år idag. Vad tiden går snabbt & alla mina syskon
växer upp för snabbt. Det känns som om de inte alls var sålängesen han var en liten fjutt som gärna hängde hemmas sin storasyster.
men fina syskon, väx inte upp för snabbt & väx absolut inte bort från mig. loveyou all. ♥




lyckligtjej.

hejhopp.
somsagt, matchen vi spelade igår förlorade vi. men inte med 32-0 & inte med 18-0 utan med 5-2, så två mål lyckades vi peta in trotsallt. Det var synd att dommarna var så cp, annars hade vi nog tagit hem segern. Lite halvt blåslagen när man fått ta alla fina svidande bollar. :]

inatt blir de jobb, extra :] & på måndag ska sara till mitt jobb på intervju! (eller hur de stavas) Hålller tummarna för henne så mycket!
From den 22 Oktober så börjar jag på mitt vikariat. Hoppas detta blir kanon bra. Är nästan aldrig på den avdelningen, men de ska nog funka! :] Lyckligtjej! Blir eventuellt månadsansälld med, woopwoop.

Snart dax att vila lite inför nattens arbete. :]
ciao :*

jul.

sitter & tänker på julen, de är bara massa jävla knas. visst är de underbart att fira jul och mysigt, men något jag har lärt mig är att det alltid ska vara sånt tjafs om vart man ska vara och hur man ska fira det. De är bara så jäkla tråkit, men jag ser fram emot jul ändå, har ju mina fina familjer att fira med. mamma,pappa&thobi's. Jag hoppas vi är på något vettigt ställe iår. Vart de än blir så blir det nog bra. Julen börjar ju trotsallt närma sig. Kylan ute börjar komma, härligt. Hoppas de kommer lite snö snart med. För de gör den här kallamörka kvällen&morgonen ljus och fin :)

Dax att lägga sig, upp tidigt imorgon & träffa sötis. :]
natti
ciao :*

arbete.

måste bara skriva att när man kommer hem från att jobbat 13 timmar & känner att man har gjort så jäkla bra ifrån sig, då mår man bra. Att höra från folket runt om kring en att man gör ett bra jobb & att de tycker de är kul att jag är tillbaka så mår man som bäst! De är då man trivs på sitt arbete.