det jag gör bäst.

sitter hemma, skulle haft ork till att städa och möblera om, men tro de eller ej, det hade jag inte ^^ 
hatar att ha det såhär, bara hatar det något otroligt mycket. Vill ha de fint och fräsht! 
men, alltid kan inte inte få som man vill. Just nu sitter jag och funderar på hur man ska lösa dagens problem
Sitter & lyssnar på bra musik och bara sitter. Det är det jag gör bäst idag. 
förhoppningsvis kankse kan kan glida ut sen en sväng. 
dagen började bra iaf, skolan inställd. :] blev att åka hem till svärföräldrarna en sväng innan, sen har jag bara varit hemma med mitt hjärta. Vilken underbar dag. 
Meeen, nu vill jag hitta på något igen. Vill ut. 
måste bara tillägga att jag ska jobba som ett svin nu framöver så jag kan göra en resa, ingen stor resa utan bara i svergieland. jag ska förflytta mig från halmstad & vidare upp i landet med massa stopp, och inte nog med det. Jag ska få med mitt hjärta på denna resa med! 
 
avslutar med en gammmmmmal bild från innebandyn, typ 15 år va jag. ^^ inte hängt så jäkla mycket med förändring. men ändå! 
Innebandyyyyy ! <3 
 

SOA!

hemma efter studiebesök på akuten, riktigt intressant måste jag faktiskt säga. :] hade nog kunnat tänka mig att jobba där i framtiden, men en jäkla massa saker att lära sig.
& toppen på det så har jag en jäkla träningsverk från träningen igår, men de tar vi igen med lite extra träning ikväll. :]
Så nu tänkte jag hoppa i säng och bara typ däcka en timma eller något. Men först måste jag ju kolla ett avsnitt av sons of anarchy! :]

 

20120926

hejhopp.
segar i soffan efter träning, sitter och funderar på vad det är för fel på csn & hela skiten. Men som sagt, de är alltid fel på csn.. csn har pajat mitt liv just för tillfället. 
csn har pajjat att jag inte kommer till chile så jag får träffa min familj, de har pajjat att jag inte kan åka och hälsa på min mamma & de har pajjat typ allt.
fan va jag hatar csn..& skolan som inte har skickat in rätt saker.
nu tänkte jag gå och lägga mig så man kommer upp imorgon så man kan dra te skolan, ska till akuten på studiebesök, kan bli ganska intressant! :]
Natti!
ciao :*
 
 
jag saknar min lillasyster något så otroligt mycket. 
 

lägga? nejtack!

hade mina planer på att lägga målvaktshjälmen på hyllan innan jag blev helt förstörd i mina knän. Sagt och gjort, la jag ner den för tillfället & gav mig ut på planen med klubban i hand. Vilket jag inte gjort på några år. Efter ett fåtal träningar blir jag uttagen till första matchen. Matchen började med att nikki fick ett chockbesked, hon ska stå målvakt... vilket hon aldrig har gjort. Efter första perioden tänkte jag att jag skulle lägga klubban på hyllan med, men efter att inse att jag spelar för att det är kul och inte för att nå elitserien så fortsätter jag att försöka. Att lämna något man mår bra med är inte värt det! Fortsätt kämpa även om du inte alltid tar hem vinsten.

btw, matchen slutade med 32-0 Men fan så kul vi hade!  
till de andra..
Ciao ;*

saramys.

trött som stan. ligger i soffan och har legat här ett bra tag nu. typ sen jag slutade skola. härligt! 
dock med fint besök jämte mig, sara kom hem och bestämde sig för att däcka i min soffa inatt, för härligt! 
Det innebär, sons of anarchy serier & mega mys! 
onepiece & mina mjukis sockor blir det! 

Nu slapp i soffan igen, woop. 
ciao :* 
 

snabbheten själv.

sitter hemma i min sköna soffa och bara tar det lungt, snackar lite med mamma på skype. Blir inte så mycket man kan göra idag, gick av från jobbet imorse klockan sju. 
idag blir de slapp i soffan med xfaktor & fiilm. :] 
nu ska jag faktiskt ta på mig lite kläder och pallra mig bort till willys så man kan handla lite så man får lite mat idag. 
Imorgon ska man kolla på en till lägenhet & ringa HFAB, för man failade totalt när jag skulle tacka ja till lägenheten, så blev ett nej. Så måste ringa dit och ändra det.. hoppas detta går! :) 
 
blev bara lite så hära snabbinlägg, puss o kram. 
ciao :*